Jokainen yritys kohtaa päivittäin noin 200 000 tietoturvatapahtumaa.

Onko organisaatiosi varautunut ja valmistautunut kyberuhkiin?

Digitalisaatio tuo mukanaan mahdollisuuksia, mutta myös yhä monimutkaisemmiksi käyviä turvallisuusuhkia. Vakavien kyberhyökkäysten määrä onkin kolminkertaistunut – ja vain vuodessa. Hyökkäykset ovat yhä monimutkaisempia ja taidokkaammin toteutettuja, ja aiheuttavat yrityksille vakavan turvallisuusuhan.

Riittävän kybersuojan rakentaminen ja ylläpito vaatii erityisasiantuntemusta

Yhä useammat laitteet ovat yhteydessä verkkoon, ja etätöiden yleistyttyä laitteiden hybridikäyttö yleistyy. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että varautuminen vain työpaikalla tapahtuviin kyberhyökkäyksiin ja tietoturvauhkiin ei enää riitä. Samaan aikaan markkinassa on huutava pula turvallisuusasiantuntijoista, eikä uskottavaa kyberpuolustusta rakenneta ”otona”.

“Etenkin pk-yrityksen on lähes mahdotonta löytää ja palkata riittävästi osaamista, jotta tietoturva voidaan hoitaa täysin itsenäisesti ilman ulkopuolista asiantuntija-apua. Huippuosaajien löytäminen on sekä hankalaa että usein myös kallista. Yksi valttikorteistamme – ja ehdoton etu asiakkaillemme ovatkin huippuluokan tietoturva-asiantuntijamme ja analyytikkomme, joiden osaaminen on kaikenkokoisten ja -tyyppisten asiakkaidemme käytössä”, kertoo tietoturvayhtiö Sorasecin Suomen liiketoiminnan kehitysjohtaja Hannele Kurkela.

”Asiakkaan käyttämä teknologia ei vaikuta palvelun laatuun. Meillä työskentelee Defender-tuotteiden ja Sentinelin erikoisasiantuntijoita, jotka toimivat Microsoft-ratkaisuja käyttävien yritysten tukena. Omasta konesalista tai hybridisti toimiville asiakkaille tarjoamme IBM:n QRadar -alustaan perustuvan ratkaisun ja erityisasiantuntemuksen. Nämä kaksi kokonaisuutta kattavat valtaosan yritysten tietoturvan seurantatarpeista. Jos ratkaisumme kustannusta vertaa uuden henkilön palkkaamiseen, palvelumme on aina edullisempi”, Hannele Kurkela lupaa.

Omistautuminen ja proaktiivisuus erottautumistekijänä

Sorasecin on tietoturvakumppanikseen valinnut jo yli 100 asiakasta – heidän joukossaan yksi maailman suurimmista turvallisuuspalveluita yli 100 000 mobiililaitteellaan käyttävistä yrityksistä.

Samaan aikaan kuitenkin esimerkiksi 15 työntekijän yritykset tarvitsevat tietoturvakumppania. Tarvitaankin skaalautuvuutta, jotta palvelut saadaan sopeutettua kunkin asiakkaan todellisiin tarpeisiin. Lisäksi palvelun hinnan pitää olla joustava, jotta asiakkaan on helppo skaalata kokonaisuus itselleen sopivaksi erilaisilla moduuleilla ja palvelutasoilla.

Olipa kokonaisuus millainen hyvänsä, jokainen asiakas saa aina oman, kyseisen asiakkaan tilanteeseen ja tarpeisiin perehtyneen tietoturva-asiantuntijan. Hänen tehtävänään on tutustua asiakkaan liiketoimintaan ja prosesseihin ja ehdottaa sen pohjalta sopivinta ratkaisua. Tietoturva-asiantuntijoillamme on kyberturvaosaamisen lisäksi IT-infraosaamista.

“Laaja-alaisen osaamisen sekä omistautumisen lisäksi toimintamme perusta on proaktiivisuus: seuraamme aktiivisesti asiakkaan toimintaympäristöä, tuomme esiin havaitsemiamme kehityskohtia ja puutteita ja tarjoamme oma-aloitteisesti ratkaisuja niihin. Olemme saaneet asiakkailtamme todella hyvää palautetta sekä asiantuntijoidemme syvästä osaamisesta ja omistautumisesta että proaktiivisesta toimintamallistamme”, Hannele Kurkela kertoo.

Pilotin kautta kumppanuus ketterästi käyntiin!

Suojaa yrityksesi yhä monimutkaisemmiksi käyviltä kyberuhkilta, ja valitse huipputason kyberturvallisuuspalvelut järkevään hintaan luotettavalta ja ammattitaitoiselta palveluntarjoajalta.

Aloitus on helppoa: tarjoamme pilottijakson, jonka aikana kokeilet palveluamme sitoumuksetta kolmen kuukauden ajan. Pilottijakson päätyttyä voit päättää, haluatko jatkaa asiakkaanamme.

Ota yhteyttä – jatketaan keskustelua!

Hannele Kurkela, Suomen liiketoiminnan kehitysjohtaja, Sorasec
Hannele.kurkela@sorasec.com
P. 040 563 1351

Tutustu Sorasecin palveluihin